Η σελίδα του πνευματικού σου...

         
  • χρήσιμες πληροφορίες
 
 
 
       

 

Μια νέα δυνατότητα για όσους γνωρίζουν:  μπορείς να κάνεις εγγραφή στο podcast της εκπομπής μας μέσω του i Tunes  κάνοντας κλικ στο  http://bit.ly/atheataperasmata
Για εγγραφή στο podcast με άλλες εφαρμογές, το feed είναι http://feeds.feedburner.com/dropbox/kStF

---

Αγάπη για πάντα...
Πρόταση δώρου.
 Κυκλοφορεί ο Β τόμος απ' τα Αθέατα Περάσματα, με τίτλο ¨Αγάπη για πάντα¨. Περιέχει 8 εκπομπές. Πωλείται σε όλα τα βιβλιοπωλεία.  Ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση. Τα έσοδα κι αυτού του τόμου, θα διατεθούν για να ολοκληρωθούν τα έργα στο Ναό της Παναγίας στο Γαλαξείδι.

---

Περιττά κιλά, πρόβλημα βάρους...
Από πολλά e mail που έρχονται κατά καιρούς, συμπεραίνω ότι αρκετοί φίλοι μας, εντός κι εκτός Ελλάδας, έχουν πρόβλημα με το σωματικό τους βάρος.
Αποτέλεσμα: κοινωνική απομόνωση, μελαγχολία, αισθήματα μειονεξίας, δυσκολία σχέσεων με παρέες, ψυχολογικά προβλήματα.
Αν σε αφορά το θέμα,  μπορείς (ξεπερνώντας τη ντροπή σου) να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω e mail,   για να σου προτείνουμε μια λύση.
Όσοι το έκαναν, μιλούν ενθουσιασμένοι απ' τα αποτελέσματα που αρχίζουν  να βλέπουν στη ζωή τους. Η χαρά τους, είναι και δική μας. Αξίζει να γίνει και δική σου!
Σε διαβεβαιώ, όπως κι εσύ ίσως καταλαβαίνεις, ότι το θέμα είναι βαθύτατα... πνευματικό.

---

Κυκλοφόρησε το  νέο cd του  μουσικοσυνθέτη Βασίλη Χατζηνικολάου, με τίτλο «Μπλουζ σε ήχο πλάγιο» που περιέχει  ύμνους και τροπάρια της ορθόδοξης υμνογραφίας διασκευασμένα με έναν πρωτόγνωρο τρόπο. Η χρήση της σημερινής τεχνολογίας,  οι επιρροές από σύγχρονα μουσικά ρεύματα μπλουζ, ροκ και τζαζ και ο συνδυασμός του βυζαντινού μέλους με την δυτική πολυφωνία, δημιουργούν νέα συναρπαστικά ακούσματα που ταξιδεύουν  τον ακροατή σε σφαίρες ανάτασης και ευφροσύνης.
 Κυκλοφορεί σε επιλεγμένα δισκοπωλεία και βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις «Οίνος ο αγαπητός» (
Email: info@oinosoagapitos.gr  www.oinosoagapitos.gr  τηλ 210 6142200) στην τιμή των  12Ε.

---

Οι οικονομίες μας για τα έργα στο Γαλαξίδι τελείωσαν, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να προχωρήσουν ομαλά οι εργασίες. Περιμένουμε ένα θαύμα απ' το Θεό κι απευθυνόμαστε σε φίλους μας που εκούσια μπορούν και θέλουν να συμπαρασταθούν.  Ευχαριστούμε πολύ όσους μας βοηθούν αυτές τις μέρες με την προσφορά τους για τις εξής εργασίες : πατώματα, μάρμαρα παρεκκλησίου, ντουλάπια κουζίνας, ηλεκτρικές συσκευές (φούρνος, πλυντήριο κλπ). Μας συγκινεί η αγάπη και προσφορά τους κι ευχόμαστε ο Θεός να τους το ανταποδώσει. Για λεπτομέρειες, κοίτα στη ενότητα ¨Παναγία Γάλαξα¨ , δίπλα.


Εθνική Τράπεζα : 040/296223-31
IBAN : GR8801100400000004029622331
SWIFT/BIC
: ETHNGRAA
Τράπεζα Κύπρου : 0150-01-009645-00
 ΙΒΑΝ CY17002001500000000100964500
SWIFT BCYPCY2N
όταν κάνεις κάποια κατάθεση, στείλε μας με e mail τα στοιχεία σου, για να κάνουμε τη διασταύρωση των στοιχείων και να σου σταλεί απόδειξη.

---

Μετάφραση του βιβλίου στα αγγλικά. Μια ομάδα φίλων και γνωστών σκέφτονται και ζητούν να μεταφραστεί το βιβλίο ¨Δυνάμωσε την ψυχή σου¨ στα αγγλικά. Αν γνωρίζεις καλά αγγλικά και μπορείς να μεταφράσεις με ακρίβεια, αλλά και να μεταφέρεις όσο πιο σωστά γίνεται το πνεύμα των λόγων, (δηλ. όχι μόνο μια στεγνή μετάφραση), ας επικοινωνήσεις μαζί μας για να αναφέρεις ποια απ' τις ομιλίες του βιβλίου θέλεις να αναλάβεις. Είναι δύσκολο να μεταφράσεις πνευματικό κείμενο και λίγοι μπορούν να το κάνουν σωστά. Προϋποθέτει εμπειρία και γνώση. Ευχαριστώ πολύ.

---

Αν μπεις στο Google και γράψεις ¨αθέατα περάσματα¨ ή το όνομα του ομιλητή θα βρεις πολλές ομιλίες και βίντεο από εκδηλώσεις που έγιναν εντός κι εκτός Ελλάδας. Το αναφέρω επειδή έρχονται πολλά  e mails που ρωτούν. 

---

Η μουσική τής εκπομπής. Επειδή ρωτάς συχνά για τη μουσική επένδυση και το μουσικό σήμα της εκπομπής, ας γνωρίζεις ότι ο γνωστός μουσικός και ψάλτης Βασίλης Χατζηνικολάου, ο οποίος επιμελείται τη μουσική της εκπομπής, πρόσφατα έχει κυκλοφορήσει ένα νέο cd με τίτλο ¨τα μπλουζ τής ψυχής μου¨ ,απ' την εταιρεία ¨Λύρα¨. Από εκεί  έχουμε πάρει και το μουσικό σήμα της εκπομπής, ¨Τις Θεός, μέγας!¨ Θα το βρεις σε όλα τα μεγάλα δισκοπωλεία. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να απευθύνεσαι στον ίδιο τον κ. Χατζηνικολάου, τηλ. : 210 6811300, ενώ το e mail του είναι, hadjinic@yahoo.com


---